Mleté maso s fenyklem

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
304 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
11 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
6 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata nakrájíme na jemné proužky. Fenykl omyjeme, očistíme a s natí nakrájíme na kostičky. Najemno pokrájíme česnek. Bylinky omyjeme, oklepeme a jemně nasekáme.
  • 2
    V kastrole rozpálíme olej. Na středním ohni podusíme česnek, bylinky, proužky rajčat, kostičky a semena fenyklu. Přidáme mleté maso, až zhrudkovatí. Přilijeme víno a 100 ml vody, ochutíme solí, pepřem a rajským protlakem. Zakryjeme a vše zvolna asi 30 minut podusíme.
  • 3
    Čerstvá rajčata omyjeme a rozkrojíme napůl. Přimícháme k masu a ohřejeme, ochutíme. Smícháme s čerstvě uvařenými těstovinami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.