Mleté maso se špenátem
55 min.
Ingredience
- 1lžičkaSůl
- 400gramůMaso mleté - mix
- 1špetkaOregano sušené
- 700gramůŠpenát listový čerstvý
- 1špetkaChilli koření mleté
- 2lžíceKečup
- 2lžíceOlej stolní
- 4stroužkyČesnek
- 1kusCibule
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
359 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
28 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Očištěný a propláchnutý špenát povaříme asi 3 minuty, scedíme jej a necháme okapat.
- 2Na oleji zpěníme jemně nakrájenou cibuli a česnek, přidáme mleté maso, osmahneme je, osolíme a okořeníme. Podlijeme trochou horké vody a dusíme 30 minut. Potom přidáme kečup, promícháme na hustší omáčku, vmícháme překrájený špenát a krátce podusíme.
- 3Podáváme s vařenými těstovinami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.