Mleté maso v zeleninové pánvi

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
511 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
37 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
7 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mleté maso propracujeme s oloupanou, nasekanou cibulí, tvarohem, vejcem a mletou paprikou. Směs osolíme, opepříme a vytvarujeme z ní malé kuličky. Opékáme je po všech stranách na rozehřátém oleji asi 10 minut a vyjmeme.
  • 2
    Do pánve s olejem vložíme oloupanou, na plátky nakrájenou mrkev a omyté zelí nakrájené na nudličky. Podlijeme 125ml vody a dusíme na mírném ohni asi 10 minut. Přidáme zakysanou smetanu, vmícháme jíšku a vše povaříme. Podle chuti osolíme a opepříme, přidáme masové kuličky a jen prohřejeme.
  • 3
    Pokrm podáváme posypaný kuličkami barevného pepře.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.