Mleté maso zapečené s rýží a se zelím
60 min.
Ingredience
- 500gramůRýže loupaná
- 300gramůMaso mleté - mix
- 1špetkaPepř černý mletý
- 500gramůZelí kysané
- 1litrVoda pitná
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
688 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
19 g
Sacharidy
109 g
Vláknina
6 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Do zapékací mísy vsypeme propláchnutou, spařenou rýži. Na rýži rozložíme mleté maso, které jsme osolili a opepřili. Navrch poklademe kysané zelí. Zalijeme vodou tak, aby vše bylo ponořené. Pokrm pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 50 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.