Mleté řízky na česneku
45 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 200gramůHovězí maso přední
- 200gramůVepřová plec
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1kusVejce slepičí
- 4stroužkyČesnek
- 2lžíceOlej rostlinný
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
271 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
19 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
550 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Hovězí maso a vepřovou plec omyjeme a najemno umeleme. Přidáme prolisovaný česnek, pepř, oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, vejce, sůl a 3 lžíce vody. Vše dobře promícháme.
- 2Ze směsi vytvarujeme 8 plochých řízků na navlhčeném prkénku a zvolna je opečeme po obou stranách na rozpáleném oleji.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.