Mletý bůček v alobalu

70 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
893 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
52 g
Sacharidy
80 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Bůček, cibuli, papriky, rajčata a salám nakrájíme na větší kusy, posypeme solí, pepřem a kmínem a umeleme na strojku. Umletou směs na chvíli odložíme.
  • 2
    Solamyl rozmícháme v mléce s vejci a spolu s hořčicí vmícháme do mleté směsi. Vše dobře promícháme a vytvarujeme váleček, který zabalíme do alobalu.
  • 3
    Masový váleček vložíme na plech do vyhřáté trouby, podlijeme trochou vody a pečeme 45 minut.
  • 4
    Podáváme s krajíčky chleba.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.