Mletý bůček v alobalu
70 min.
Ingredience
- 0,25hrnekVoda pitná
- 1kusCibule
- 2kusyVejce slepičí
- 300gramůVepřový bok
- 100gramůSalám jemný
- 4kusyPaprika zelená
- 2kusyRajčata
- 40gramůSolamyl
- 8krajícůChléb konzumní
- 1lžičkaSůl
- 2špetkyPepř černý mletý
- 2špetkyKmín drcený
- 2lžíceHořčice
- 100mililitrůMléko polotučné
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
893 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
52 g
Sacharidy
80 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Bůček, cibuli, papriky, rajčata a salám nakrájíme na větší kusy, posypeme solí, pepřem a kmínem a umeleme na strojku. Umletou směs na chvíli odložíme.
- 2Solamyl rozmícháme v mléce s vejci a spolu s hořčicí vmícháme do mleté směsi. Vše dobře promícháme a vytvarujeme váleček, který zabalíme do alobalu.
- 3Masový váleček vložíme na plech do vyhřáté trouby, podlijeme trochou vody a pečeme 45 minut.
- 4Podáváme s krajíčky chleba.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.