Mletý steak s nivou
40 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 400gramůHovězí maso zadní
- 1špetkaPepř černý mletý
- 100gramůSýr Niva (Rokfór)
- 1kusRajčata
- 1kusPetržel - nať
- 4kusyŽemle tuková
- 6lžicOlej stolní
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
467 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
16 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
695 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na kousky a umeleme spolu s cibulí. Přidáme sůl, pepř a promícháme. Směs rozdělíme na 4 kousky, zformujeme steaky a necháme je v chladu 30 minut odležet.
- 2Potom steaky opečeme na oleji po jedné straně, obrátíme a poklademe nivou nakrájenou na plátky.
- 3Žemle rozkrojíme, vložíme do nich steaky a ozdobíme plátky rajčat a petrželkou. Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.