Mletý steak s nivou

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
467 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
16 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
695 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na kousky a umeleme spolu s cibulí. Přidáme sůl, pepř a promícháme. Směs rozdělíme na 4 kousky, zformujeme steaky a necháme je v chladu 30 minut odležet.
  • 2
    Potom steaky opečeme na oleji po jedné straně, obrátíme a poklademe nivou nakrájenou na plátky.
  • 3
    Žemle rozkrojíme, vložíme do nich steaky a ozdobíme plátky rajčat a petrželkou. Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.