Mletý steak z filé
45 min.
Ingredience
- 2lžíceCitronová šťáva
- 1špetkaŠalvěj sušená
- 1kusCibule červená
- 4kusyPepř černý celý
- 1kusCitrony
- 1kusVejce slepičí
- 300gramůFilé z aljašské tresky
- 2kusyKopr čerstvý
- 4lžíceOlej stolní
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
319 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
17 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
4 g
Cukr
380 mg
Postup přípravy
- 1Omyté filé nakrájíme na kousky, zakapeme citronovou šťávou a necháme v chladu 30 minut odležet.
- 2Potom maso umeleme, osolíme, okořeníme a promícháme s vejcem. Hmotu zformujeme do 2 steaků a na části oleje je zvolna opečeme po obou stranách. Na zbylém oleji osmahneme kolečka cibule. Steaky přendáme na nahřáté talíře, obložíme cibulí, dílky citronu, tlučeným pepřem a snítkou kopru.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.