Mletý steak z filé

45 min.
Dánsko

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
319 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
17 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
4 g
Cukr
380 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté filé nakrájíme na kousky, zakapeme citronovou šťávou a necháme v chladu 30 minut odležet.
  • 2
    Potom maso umeleme, osolíme, okořeníme a promícháme s vejcem. Hmotu zformujeme do 2 steaků a na části oleje je zvolna opečeme po obou stranách. Na zbylém oleji osmahneme kolečka cibule. Steaky přendáme na nahřáté talíře, obložíme cibulí, dílky citronu, tlučeným pepřem a snítkou kopru.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.