Mletý steak ze skopového masa
45 min.
Ingredience
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaTymián sušený
- 1kusPaprika červená
- 1kusPaprika zelená
- 2kusyRajčata
- 1kusVejce slepičí
- 250gramůSkopová plec
- 1lžíceOlej rostlinný
- 0,5lžičkaSaturejka
- 0,5lžičkaEstragon
- 0,5lžičkaPepř černý mletý
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
426 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
35 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso jemně umeleme, promícháme se solí, kořením, prolisovaným česnekem a vejcem. Ze směsi vytvarujeme 2 steaky a necháme je v chladu 30 minut odležet.
- 2Očištěné papriky a spařená, oloupaná rajčata nakrájíme na kousky. Na části oleje osmahneme papriky, přidáme rajčata, osolíme a podusíme.
- 3Na zbylém oleji opečeme steaky po obou stranách, navršíme na ně podušenou zeleninu, opepříme a podáváme.
- 4Vhodnou přílohou je rýže.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.