Mletý steak ze skopového masa

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
426 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
35 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso jemně umeleme, promícháme se solí, kořením, prolisovaným česnekem a vejcem. Ze směsi vytvarujeme 2 steaky a necháme je v chladu 30 minut odležet.
  • 2
    Očištěné papriky a spařená, oloupaná rajčata nakrájíme na kousky. Na části oleje osmahneme papriky, přidáme rajčata, osolíme a podusíme.
  • 3
    Na zbylém oleji opečeme steaky po obou stranách, navršíme na ně podušenou zeleninu, opepříme a podáváme.
  • 4
    Vhodnou přílohou je rýže.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.