Mník s bůčkem a rajčaty

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
347 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
28 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřový bůček nakrájíme na drobné kostičky, česnek oloupeme, rozkrájíme na plátky, rajčata scedíme a pokrájíme. V pánvi rozehřejeme olej, přisypeme bůček a osmahneme do zlatova. Bůček vyjmeme, filety z mníka prošpikujeme plátky česneku, osolíme, opepříme, posypeme mletou paprikou a obalíme v hladké mouce. Porce ryby vložíme do pánve na rozpálený olej a osmažíme do zlatova.
  • 2
    Pekáček vymažeme máslem, na dno rozložíme rajčata, na ně položíme porce mníka, posypeme bůčkem, vložíme do vyhřáté trouby a 10 minut zprudka zapékáme.
  • 3
    Rybu upravíme na talíře, doplníme rajčaty a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.