Moravský králík

140 min.

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
776 kcal
Bílkoviny
77 g
Tuky
46 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
455 mg
Cukr
926 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Králíka naporcujeme, cibuli nakrájíme nadrobno, česnek nakrájíme na plátky.
  • 2
    V oleji rozmícháme papriku, pepř, sůl, přilijeme vodu, víno a vmícháme hořčici, kečup, cibuli a česnek.
  • 3
    Porce králíka vložíme do pekáče, přelijeme připravenou směsí, zakryjeme fólií a necháme přes noc marinovat.
  • 4
    Pekáč s namarinovaným králíkem vložíme do trouby předehřáté na 170 °C a pečeme zhruba dvě hodiny. Podle potřeby podlijeme horkou vodou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.