Mořidlo k nakládání zvěřiny
50 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 5kusůJalovec
- 5kusůNové koření celé
- 10kusůPepř černý celý
- 1kusTymián čerstvý
- 1kusŠalvěj čerstvá
- 1kusKoriandr čerstvý
- 0,25kusCeler bulvový
- 0,06litrOcet vinný
- 5,5litrůVoda pitná
- 1kusBazalka
- 0,5kusPetržel kořen
- 0,5kusKarotka
- 0,5kusMrkev kořen
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
558 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
7 g
Sacharidy
102 g
Vláknina
17 g
Cukr
9 g
Postup přípravy
- 1Vodu svaříme s octem a přidáme očištěnou, na plátky nakrájenou zeleninu, cibuli a tlučené koření. Vše vaříme na mírném ohni asi 30 minut. Necháme vychladnout.
- 2Maso zalijeme vychladlým mořidlem a necháme pod pokličkou přes noc v chladu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.