Morkové knedlíčky s telecí ledvinou

30 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
462 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
34 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
657 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Telecí ledvinu rozkrojíme, vyřízneme z ní močové kanálky, dobře ji pod tekoucí vodou omyjeme, namočíme do mléka asi na půl hodiny.
  • 2
    Ledvinu potom znovu omyjeme pod tekoucí vodou a velmi drobně pokrájíme a dáme do mísy.
  • 3
    V pánvi rozpálíme máslo, na něm zpěníme cibuli, přidáme pokrájené maso a podusíme ho pod pokličkou asi 8-10 minut. Přidáme morek z uvařené hovězí kosti, strouhanku, pepř, sůl, žloutky a muškátový oříšek. Směs dobře vidličkou promícháme. Přidáme hrubou mouku podle potřeby, směs by měla být tuhá. Vytvoříme malé kuličky o průměru asi 2-3 cm.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.