Mořská směs v tomatě

40 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
325 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
9 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V kastrole rozehřejeme olivový olej. Přidáme oloupanou, nadrobno nakrájenou šalotku, nadrobno nakrájený řapíkatý celer, nasekaný česnek a okapané ančovičky. Osolíme, okořeníme chilli, pepřem a za stálého míchání zvolna restujeme 5 minut.
  • 2
    Potom přidáme rajčata, přilijeme víno, vývar a omáčku povaříme do zhoustnutí. Nakonec do omáčky vložíme omyté krevety, hřebenatky a mořského ďasa. Ochutíme citronovou kůrou a šťávou, kapary a povaříme 5 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.