Mořská štika na žampionech

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
320 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
8 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
490 mg
Cukr
923 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filety osolíme a opepříme. Žampiony očistíme, nakrájíme na tenké plátky, nivu hrubě nastrouháme, pažitku drobně nasekáme.
  • 2
    Filety vložíme do hlubší pánve na rozpálený olej a smažíme. Když filety otočíme, přisypeme k nim žampiony a smažíme. Před koncem smažení zasypeme filety sýrem, přiklopíme a necháme sýr roztavit. Na talíři rybu posypeme pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.