Mořská štika na žampionech
35 min.
Ingredience
- 750gramůMořská štika - filety
- 2špetkyPepř černý mletý
- 150gramůŽampiony čerstvé
- 4lžíceOlej rostlinný
- 100gramůSýr Niva (Rokfór)
- 1lžícePažitka
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
320 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
8 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
490 mg
Cukr
923 mg
Postup přípravy
- 1Filety osolíme a opepříme. Žampiony očistíme, nakrájíme na tenké plátky, nivu hrubě nastrouháme, pažitku drobně nasekáme.
- 2Filety vložíme do hlubší pánve na rozpálený olej a smažíme. Když filety otočíme, přisypeme k nim žampiony a smažíme. Před koncem smažení zasypeme filety sýrem, přiklopíme a necháme sýr roztavit. Na talíři rybu posypeme pažitkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.