Mořská štika v jogurtové omáčce
35 min.
Ingredience
- 200gramůMořská štika - filety
- 120gramůJogurt nízkotučný
- 30gramůMajonéza light
- 30gramůCibule
- 10gramůPažitka
- 4gramySůl
- 2gramyPepř černý mletý
- 3mililitryCitronová šťáva
- 100mililitrůVývar rybí
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
189 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
6 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
651 mg
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Do hrnce vložíme filety z mořské štiky, podlijeme troškou vývaru a dusíme doměkka. Ke konci dušení necháme tekutinu úplně vydusit. Rybu nakrájíme na kostičky a vložíme do misky.
- 2Oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno, pažitku posekáme najemno. Jogurt smícháme s majonézou, přisypeme cibuli, pažitku, sůl, pepř, zakápneme citronovou šťávou, promícháme a rybu v misce zalijeme. Ještě lehce promícháme a necháme uležet.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.