Mořská štika v jogurtové omáčce

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
189 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
6 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
651 mg
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnce vložíme filety z mořské štiky, podlijeme troškou vývaru a dusíme doměkka. Ke konci dušení necháme tekutinu úplně vydusit. Rybu nakrájíme na kostičky a vložíme do misky.
  • 2
    Oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno, pažitku posekáme najemno. Jogurt smícháme s majonézou, přisypeme cibuli, pažitku, sůl, pepř, zakápneme citronovou šťávou, promícháme a rybu v misce zalijeme. Ještě lehce promícháme a necháme uležet.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.