Mořský ďas s fazolkami

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
207 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
11 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme si všechny suroviny. Opláchnutý pórek nakrájíme na kolečka. Zázvor nastrouháme a lusky pokrájíme na polovinu. Ryby nakrájíme na cca 2 cm velké kousky a vyndáme z nich kosti.
  • 2
    Wok pánev rozpálíme a přidáme do pánve olej. Prolisujeme do woku česnek a přidáme zázvor. Po minutě přidáme rybu, po další minutě fazolky. Dusíme tři minuty za stálého míchání. Poté přidáme pórek a vše zalijeme sójovou omáčkou a dochutíme solí s pepřem dle vlastní chuti. Vše už jen rozdělíme na talíře a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.