Mořský ďas v zelenině

30 min.
Francie
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
392 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
19 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
8 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V kuchyňském robotu rozmixujeme opraný a osušený čerstvý koriandr a loupané mandle najemno. Přidáme cayenský pepř, sůl a černý pepř.
  • 2
    V této směsi obalíme z obou stran filety mořského ďasa a přitiskneme je, aby obal přilnul. Potom je zabalíme okurky nakrájené podélně na tenké plátky - stuhy.
  • 3
    Vedle v parním hrnci svaříme vodu a na pařák položíme švem dolů balíčky. Přiklopíme poklicí a vaříme v páře asi 7 minut. Přidáme omytou, oloupanou a na malé hranolky nakrájenou mrkev a cukety.
  • 4
    Servírujeme tak, že na každý talíř dáme 1 posolený a popepřený filet pokapaný olivovým olejem a obložíme směsí mrkve a cukety.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.