Mořský jazyk pečený na bylinkách

20 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
234 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
6 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
4 g
Cukr
79 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Troubu předehřejeme na 180 stupňů Celsia. Česnek nakrájíme na tenké plátky a odložíme.
  • 2
    Plátky ryby rozložíme v jedné vrstvě do zapékací misky a posypeme šalotkou. Navrch poklademe plátky česneku a snítky bylinek. Podle chuti osolíme a opepříme. Citronovou šťávu smícháme s olivovým olejem a nalijeme na rybu.
  • 3
    Rybu pečeme v předehřáté troubě 15 minut. Po upečení pokrm posypeme nastrouhanou citronovou kůrou, rozdělíme na talíře, ozdobíme snítkami tymiánu a meduňky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.