Mořský jazyk Richelieu

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
473 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
27 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
994 mg
Cukr
870 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z ryby použijeme filety, které osolíme, opepříme, nakrájíme na porce, namočíme v mléce a obalíme v mouce, namočíme v rozšlehaných vejcích a nakonec obalíme ve strouhance.
  • 2
    Na pánvi rozpustíme máslo a porce ryby usmažíme z obou stran dozlatova. Rybu rozdělíme na talíře.
  • 3
    Ke zbylému máslu na pánvi přidáme lžíci čerstvého másla, rozehřejeme a přisypeme lanýže pokrájené na plátky. Minutu orestujeme a podlijeme hustým masovým vývarem.
  • 4
    Vzniklou omáčkou přelijeme rybu na talířích.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.