Mořský jazyk s žampiony na víně

30 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
441 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
20 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filety z mořského jazyka (bez kůže) osolíme, opepříme, cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, žampiony na plátky. Pekáček vymažeme olejem, na dno nasypeme polovinu cibule a žapionů, na ně vyskládáme porce jazyka, zasypeme zbylou cibulí a žampiony, podlijeme vínem, zakapeme rozpuštěným máslem, posypeme strouhankou, vložíme do vyhřáté trouby. Pečeme zhruba 15 minut.
  • 2
    Porce ryby s žampiony a cibulí upravíme na talíře, následně podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.