Mořský okoun na sladko-kyselo

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
362 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
8 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
1 g
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Opláchnuté filety osušíme, zakapeme citronovu šťávou, vložíme na rozpálený olej a smažíme po obou stranách 4 minuty. Filety osolíme a opepříme, poté vyjmeme, uchováme v teple.
  • 2
    Cibulky očistíme, oloupeme, pokrájíme na kolečka a vložíme na olej po filetech. Cibulku restujeme 3 minuty, přidáme nastrouhaný zázvor.
  • 3
    Všechno ovoce necháme okapat (ananasovou šťávu uchováme), vložíme k cibulce, osolíme, opepříme, zalijeme ananasovou šťávou a vývarem. Vmícháme rajský protlak, dle potřeby dochutíme, přidáme chilli omáčku a vše ještě povaříme 6 minut.
  • 4
    Rybu rozdělíme na talíře, přelijeme omáčkou a servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.