Mořský okouník zapečený s rajčaty

40 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
334 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
16 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Porce ryby omyjeme, osušíme, osolíme a opepříme. Každou porci mírně pokapeme octem.
  • 2
    Zapékací mísu vymažeme 1 lžící olivového oleje. Navrstvíme do ní 2/3 omytých, na plátky rozkrájených rajčat, očištěné, na kolečka nakrájené cibulky a bazalkové lístky. Osolíme a opepříme. Na zeleninu položíme porce okouníka, pokapeme 2 lžícemi oleje. Přikryjeme zbylými rajčaty. Na povrch poklademe Mozzarellu, pokrájenou na plátky.
  • 3
    Pokrm zapékáme ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut. Před podáváním ozdobíme bazalkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.