Mořský úhoř ve slaninovém opasku
25 min.
Ingredience
- 200mililitrůVíno bílé
- 800gramůÚhoř mořský
- 1špetkaSůl
- 1lžíceOlej stolní
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1kusBylinky čerstvé - svazek
- 2stroužkyČesnek
- 1kusPórek
- 12plátkůAnglická slanina
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
498 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
27 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Úhoře omyjeme, osušíme a nakrájíme na cca 12špalíčků. Smícháme rozmačkaný česnek s nasekanými bylinkami, ochutíme solí a pepřem a rybu ve vzniklé směsi obalíme. Zavineme do plátků slaniny a omotáme blanšírovaným listem pórku.
- 2Na pánvi rybu krátce osmažíme aby sa zatáhla, podlijeme vínem, zakyjeme a na mírném ohni 8-10minut podusíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.