Mořský úhoř ve slaninovém opasku

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
498 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
27 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Úhoře omyjeme, osušíme a nakrájíme na cca 12špalíčků. Smícháme rozmačkaný česnek s nasekanými bylinkami, ochutíme solí a pepřem a rybu ve vzniklé směsi obalíme. Zavineme do plátků slaniny a omotáme blanšírovaným listem pórku.
  • 2
    Na pánvi rybu krátce osmažíme aby sa zatáhla, podlijeme vínem, zakyjeme a na mírném ohni 8-10minut podusíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.