Mrkev s vodnicí
30 min.
Ingredience
- 400gramůMrkev kořen
- 300mililitrůVývar drůbeží
- 30gramůMáslo čerstvé
- 1lžíceCukr krupice
- 5gramůSůl
- 3gramyPepř černý mletý
- 15gramůMáta
- 20gramůPetržel - nať
- 350gramůBrukev řepka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
232 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
8 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
7 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Na kousky nakrájenou zeleninu dáme do hrnce s vývarem, máslem, cukrem, solí a pepřem. Uvedeme do varu. Podusíme přikryté asi 10 minut, až do změknutí zeleniny.
- 2Sejmeme pokličku a prudce podusíme, až se tekutina vypaří a vytvoří na zelenině lesklou vrstvu. Vmícháme bylinky a servírujeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.