Mrkvová polévka s těstovinami

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
136 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
9 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
56 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou mrkev nakrájíme na tenké nudličky, osmahneme na tuku, zaprášíme moukou, znovu osmažíme a zalijeme vodou. Polévku rozmícháme, osolíme, opepříme a vaříme, až je mrkev téměř měkká.
  • 2
    Poté do polévky zavaříme těstoviny a ještě chvíli povaříme.
  • 3
    Hotovou polévku posypeme jemně pokrájenou pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.