Mrkvovo-hruškový salát s mandlemi
20 min.
Ingredience
- 50gramůMandle
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 4kusyMrkev kořen
- 2kusyHrušky
- 2lžíceCitronová šťáva
- 2lžíceMed včelí
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
194 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
7 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
8 g
Cukr
13 g
Postup přípravy
- 1Na suché pánvi opražíme mandlové lupínky, osolíme a opepříme.
- 2Mrkev omyjeme, očistíme a najemno nastrouháme. Hrušky zbavíme jádřinců a nastrouháme je k mrkvi. Citron smícháme s medem a takto připravenou zálivkou zakápneme salát. Promícháme a před podáváním posypeme mandlemi.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.