Mrkvový krém s pomerančem

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
192 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
5 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
6 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci přivedeme k varu vývar, přidáme koriandr, přisypeme očištěnou, na kousky pokrájenou mrkev a oloupanou, nakrájenou cibuli. Vaříme asi 15 minut.
  • 2
    Zeleninu slijeme a rozmixujeme na kaši. Zeleninový krém ochutíme pomerančovou šťávou a ještě povaříme 2 minuty. Podle chuti osolíme, opepříme.
  • 3
    Horký krém rozdělíme do misek a posypeme nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.