Mungo salát
50 min.
Ingredience
- 200gramůFazole mungo
- 1kusCeler bulvový
- 4kusyOkurky nakládané
- 300gramůHrášek s mrkví
- 2lžíceOmáčka tatarská
- 1kusCibule
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 50mililitrůOlej rostlinný
- 1litrVoda pitná
- 0,5lžičkaRozmarýn sušený
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1575 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
61 g
Sacharidy
86 g
Vláknina
25 g
Cukr
26 g
Postup přípravy
- 1Mungo fazolky uvaříme doměkka.
- 2Celer oloupeme, nakrájíme na čtvrtky, vložíme do vroucí vody a povaříme asi 15 minut. Po vychladnutí celer nahrubo nastrouháme a spolu s nakrájenou cibulí osmahneme na oleji.
- 3Celer s cibulí vsypeme do mísy a přidáme na kostičky nakrájené okurky, sterilovanou mrkev s hráškem, mungo fazolky a sójovou tatarskou omáčku.
- 4Nakonec salát osolíme, opepříme a okořeníme rozmarýnem. Promícháme a ihned podáváme,
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.