Mungo salát

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1575 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
61 g
Sacharidy
86 g
Vláknina
25 g
Cukr
26 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mungo fazolky uvaříme doměkka.
  • 2
    Celer oloupeme, nakrájíme na čtvrtky, vložíme do vroucí vody a povaříme asi 15 minut. Po vychladnutí celer nahrubo nastrouháme a spolu s nakrájenou cibulí osmahneme na oleji.
  • 3
    Celer s cibulí vsypeme do mísy a přidáme na kostičky nakrájené okurky, sterilovanou mrkev s hráškem, mungo fazolky a sójovou tatarskou omáčku.
  • 4
    Nakonec salát osolíme, opepříme a okořeníme rozmarýnem. Promícháme a ihned podáváme,

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.