Mušle Meunière

25 min.

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
278 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
6 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z mušlí před vařením oškrábeme všechny nečistoty, poté je opereme ve studené vodě. Urovnáme do kastrolu, přilijeme suché bílé víno, osolíme, přidáme drobně nakrájenou cibuli a sekanou petrželku, přikryjeme pokličkou, prudce vaříme 5 minut. Kastrol odstavíme a vmícháme máslo.
  • 2
    Mušle narovnáme na talíře a přelijeme vývarem. Nabíráme opatrně, protože na dně by mohl být písek z mušlí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.