Mušlová omáčka

35 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
5244 kcal
Bílkoviny
714 g
Tuky
141 g
Sacharidy
222 g
Vláknina
106 mg
Cukr
307 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mušle povaříme v bílém víně, dokud se neotevřou. Poté z nich vyjmeme maso a nasekáme nadrobno. Vývar z mušlí procedíme.
  • 2
    Na rozehřátém másle podusíme najemno nasekaný česnek a chilli papričku. Přidáme mušle, vývar, nasekanou petrželku a základní světlou omáčku. Vše prohřejeme, dochutíme solí a pepřem.
  • 3
    Omáčku podáváme k těstovinám, je vhodná zejména ke špagetám.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.