Myslivecká omáčka k řízkům

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
219 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
16 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zpěníme máslo. Oloupeme cibuli, jemně ji nakrájíme. Očistíme žampiony, odkrojíme konce nožiček a nakrájíme je na tenké plátky. Cibuli a houby vložíme do horkého másla a rychle je osmažíme. Přilijeme vývar, víno a necháme vzkypět.
  • 2
    Rajčata oloupeme, vymačkáme a jemně nakrájíme. Přidáme je do omáčky, kterou zahustíme jíškou. Ochutíme solí, pepřem a petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.