Myslivecký vývar
105 min.
Ingredience
- 8gramůSůl
- 1800mililitrůVoda pitná
- 3gramyPepř černý celý
- 4gramyNové koření celé
- 20gramůPažitka
- 80gramůCeler bulvový
- 160gramůJečné kroupy
- 900gramůKoroptev
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
276 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
2 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
2 g
Cukr
309 mg
Postup přípravy
- 1Do hrnce vložíme očištěnou a vyvrhnutou koroptev, zalijeme vodou, přidáme pepř, nové koření, osolíme a uvaříme doměkka. Koroptev vyjmeme, obereme maso a nakrájíme na kousky.
- 2Celer očistíme, nakrájíme na proužky a spolu s kroupami vložíme do vývaru z koroptve a necháme vařit 30 minut.
- 3Do talíře dáme lžíci masa z koroptve a zalijeme vývarem s celerem a kroupami.
- 4Polévku nalijeme do talířů, posypeme posekanou pažitkou a podáváme teplou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.