Myslivecký vývar

105 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
276 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
2 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
2 g
Cukr
309 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnce vložíme očištěnou a vyvrhnutou koroptev, zalijeme vodou, přidáme pepř, nové koření, osolíme a uvaříme doměkka. Koroptev vyjmeme, obereme maso a nakrájíme na kousky.
  • 2
    Celer očistíme, nakrájíme na proužky a spolu s kroupami vložíme do vývaru z koroptve a necháme vařit 30 minut.
  • 3
    Do talíře dáme lžíci masa z koroptve a zalijeme vývarem s celerem a kroupami.
  • 4
    Polévku nalijeme do talířů, posypeme posekanou pažitkou a podáváme teplou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.