Na citronovém másle siven

20 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
710 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
49 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
5 g
Vápník
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Necháme povolit máslo, přidáme sůl, pepř, citronovou šťávu, nasekanou petržel a zabalíme do fólie ve tvaru válce a dáme chladit do lednice.
  • 2
    Žeberních kostí zbavíme filety sivena. Rozehřejeme ve woku máslo, osušíme filety, oprášíme je moukou, osolíme a vložíme je do pánve kůží dolů a 4 minuty pečeme. Otočíme je a opečeme ještě 1 minutu.
  • 3
    Na sivena dáme 1 plátek citronového másla a necháme rozpustit.
  • 4
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.