Na vermutu kuře

180 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
363 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
6 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
6 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V teflonové pánvi osmahneme na sucho 3 minuty porce kuřete. Vytřeme pánev, vlijeme do ní vermut a vývar. Přivedeme k varu a přidáme pokrájenou cibulku a porce kuřete. Přikryjeme pokličkou a vaříme 35 minut. Osolíme, opepříme, přidáme rozpůlené artyčoky a bobule hroznového vína a prohříváme 3 minuty.
  • 2
    Vmícháme směs vody a solamylu a povaříme do zhoustnutí.
  • 3
    Podáváme teplé.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.