Nadívaná treska

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
63 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
2 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
644 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V míse smícháme nadrobno nakrájenou cibuli a řapíkatý celer, přidáme nasekanou petrželku, část rajčatové šťávy, rozmělněné krabí maso a celé vejce. Podle chuti osolíme a opepříme.
  • 2
    Připravenou nádivku rozprostřeme na 4 filety z tresky a zakryjeme zbylými filety. Vložíme do menšího kastrolu a zalijeme zbylou rajčatovou šťávou.
  • 3
    Pokrm pečeme v troubě vyhřáté na 190°C asi 30 minut.
  • 4
    Ihned po vyjmutí z trouby podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.