Nadívaná treska
50 min.
Ingredience
- 50gramůCibule
- 25gramůCeler řapíkatý
- 1lžícePetržel - nať
- 250mililitrůRajčatová šťáva
- 100gramůKrabí maso konzervované
- 1kusVejce slepičí
- 800gramůTreska filety
- 1lžičkaSůl
- 2špetkyPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
63 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
2 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
644 mg
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1V míse smícháme nadrobno nakrájenou cibuli a řapíkatý celer, přidáme nasekanou petrželku, část rajčatové šťávy, rozmělněné krabí maso a celé vejce. Podle chuti osolíme a opepříme.
- 2Připravenou nádivku rozprostřeme na 4 filety z tresky a zakryjeme zbylými filety. Vložíme do menšího kastrolu a zalijeme zbylou rajčatovou šťávou.
- 3Pokrm pečeme v troubě vyhřáté na 190°C asi 30 minut.
- 4Ihned po vyjmutí z trouby podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.