Nadívané kuře po polsku

105 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
535 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
39 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
1 g
Cukr
819 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozkrájené rohlíky namočíme do mléka, přidáme cibuli a játra a vše umeleme na masovém strojku. V misce utřeme polovinu másla se žloutky, přidáme namletou směs, nasekaný kopr, sůl a pepř, podle potřeby strouhanku a nakonec bílky. Vše důkladně promícháme a vzniklou nádivkou naplníme uvnitř nasolené kuře. Sešijeme nebo sepneme jehlami, povrch kuřete osolíme a posypeme kmínem.
  • 2
    V pekáči rozpustíme máslo, kuře do něj vložíme, zakryjeme alobalem a dáme péct do středně vyhřáté trouby. Pečeme asi hodinu, podléváme šťávou, ke konci pečení odkryjeme, aby se kůže opekla dozlatova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.