Nadívaný kančí hřbet

85 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
534 kcal
Bílkoviny
65 g
Tuky
17 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kančí hřbet vykostíme a ostrým nožem uděláme v mase kapsu. Česnek prolisujeme, rohlíky nakrájíme na kostičky, šunku nakrájíme na nudličky, cibuli nakrájíme na kolečka.
  • 2
    Rýži uvaříme, scedíme a necháme zchladnout.
  • 3
    V míse promícháme rýži, vejce, smetanu, šunku, polovinu česneku, sůl a rohlíky. Směs důkladně promícháme a naplníme jí kapsu, otvor sepneme jehlou, maso osolíme.
  • 4
    V pekáči rozložíme nakrájenou cibuli, zbylý česnek, rajčatový protlak, podlijeme vodou a na směs vložíme maso.
  • 5
    Pečeme v předehřáté troubě doměkka. Během pečení maso přeléváme výpekem, obracíme a je-li třeba, přilijeme teplou vodu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.