Nádivka do kuřete z macesu

50 min.
Polsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
432 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
20 g
Sacharidy
50 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maces namočíme na 15 minut do studené vody, potom vymačkáme zbytečnou vodu, rozšleháme na hladkou a jemnou kaši.
  • 2
    Celer a mrkev oškrabeme, omyjeme, nakrájíme na malé kousky. Cibuli oloupeme a také pokrájíme na malé kostky, které spolu s celerem a mrkví v pánvi na rozehřátém sádle osmažíme, následně necháme vychladnout.
  • 3
    Smícháme s připravenou studenou kaší, do níž rozklepneme vejce, přidáme drobně pokrájený česnek, posypeme mletou paprikou, podle chuti osolíme, opepříme, nakonec vmícháme drobně krájenou celerovou nať, všechny suroviny dobře promícháme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.