Nádivka do mexických tortil
35 min.
Ingredience
- 300gramůHovězí maso mleté
- 60gramůCibule
- 1stroužekČesnek
- 80gramůPaprika červená
- 100gramůRajčata
- 150gramůKukuřice cukrová nakládaná
- 8gramůSůl
- 3gramyPepř cayenský
- 2gramyChilli koření mleté
- 3mililitryTabasco
- 30mililitrůOlej olivový
- 25gramůProtlak rajčatový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
222 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
12 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Cibuli nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme, červenou papriku zbavíme jádřince a nakrájíme na nudličky, rajčata na kostičky, nakládanou kukuřici scedíme.
- 2V pánvi rozehřejeme trochu oleje, přidáme mleté hovězí maso a podusíme, dokud se vlastní šťáva neodpaří. Osolíme, opepříme a orestujeme. Vařečkou maso rozdrobíme. Nyní přidáme cibuli s česnekem a osmahneme. Přisypeme papriku, rajčata, kukuřici, přidáme rajčatový protlak, zakápneme tabascem, ochutíme chilli kořením a podusíme přibližně 8 až 10 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.