Nádivka k telecímu masu
20 min.
Ingredience
- 20gramůPetržel kudrnka
- 250gramůHovězí lůj
- 250gramůStrouhanka
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1kusVejce slepičí
- 1špetkaMuškátový oříšek
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1506 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
132 g
Sacharidy
64 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Do misky vložíme hovězí lůj, přisypeme strouhanku, posekanou petrželku a přidáme vejce. Osolíme, opeříme, ještě přidáme špetku mletého muškátového oříšku a vše spolu dobře promícháme.
- 2Uložíme do lednice a použijeme jako nádivku při přípravě telecího masa.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.