Nádivka sněhová
25 min.
Ingredience
- 3kusyVejce slepičí
- 200mililitrůMléko polotučné
- 2špetkyZázvor mletý
- 40gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 5gramůŘeřicha
- 20gramůStrouhanka
- 3kusyRohlíky bílé
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1088 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
60 g
Sacharidy
94 g
Vláknina
6 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Rohlíky nakrájíme na větší kousky a namočíme do mléka. Po chvíli je vymačkáme a umeleme na strojku. Umleté rohlíky vložíme do misky, přidáme žloutky, máslo, trochu zázvoru, řeřichy, špetku soli, pepře a vše zahustíme strouhankou. Nakonec opatrně vmícháme sníh z bílků a dáme do lednice uležet.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.