Nádivka vaječná s mandlemi
35 min.
Ingredience
- 50gramůMandle
- 10gramůBazalka
- 3kusyVejce slepičí
- 30mililitrůOlej olivový
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaSůl
- 3kusyRohlíky bílé
- 15gramůPetržel kudrnka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
299 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
19 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
3 g
Cukr
829 mg
Postup přípravy
- 1Rohlíky nakrájíme na kostičky, petrželku a bazalku nasekáme najemno, mandle rozdrtíme a vejce rozkvedláme.
- 2Na pánvi rozehřejeme kvalitní olej, přisypeme kostičky rohlíků a usmažíme dozlatova. Poté přidáme vejce, rychle promícháme, ochutíme solí, pepřem, petrželkou, bazalkou a posypeme mandlemi. Jakmile vejce ztuhnou, odstavíme a necháme vychladnout.
- 3Nádivka je vhodná do drůbežích rolád.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.