Nádivka vaječná s mandlemi

35 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
299 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
19 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
3 g
Cukr
829 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rohlíky nakrájíme na kostičky, petrželku a bazalku nasekáme najemno, mandle rozdrtíme a vejce rozkvedláme.
  • 2
    Na pánvi rozehřejeme kvalitní olej, přisypeme kostičky rohlíků a usmažíme dozlatova. Poté přidáme vejce, rychle promícháme, ochutíme solí, pepřem, petrželkou, bazalkou a posypeme mandlemi. Jakmile vejce ztuhnou, odstavíme a necháme vychladnout.
  • 3
    Nádivka je vhodná do drůbežích rolád.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.