Nádivka z masa
20 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 3lžíceStrouhanka
- 2kusyVaječný žloutek slepičí
- 3lžíceSmetana 12% (konzumní)
- 300kusůVepřová plec
- 1lžičkaPetržel - nať
- 1špetkaMuškátový květ
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
19095 kcal
Bílkoviny
1255 g
Tuky
1523 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
629 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Cibuli a petrželovou nať jemně nasekáme a zpěníme na másle a ihned odstavíme. Přilijeme lžíci smetany nebo mléka, aby se směs déle nesmažila a petržel nám nezežloutla.
- 2Maso umeleme dvakrát, přidáme k němu směs z cibule a petržele, okořeníme muškátovým květem, osolíme, přimícháme žloutky a žemli pokropenou smetanou a vše řádně rozmícháme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.