Nádivka z rýže a masa

40 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
198 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
12 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
444 mg
Cukr
335 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rýži opereme, přebereme, spaříme.
  • 2
    V kastrolu rozehřejeme máslo a okapanou rýži do něj vložíme. Zalijeme ji osolenou vodou (na 1 díl rýže dva díly vody), přikryjeme a dusíme do měkka. Hotovou rýži necháme vychladnout na polo, poté přidáme jedno syrové vejce, muškátový květ, petrželovu nať nakrájenou na jemno a dvě vejce umíchaná na másle s drobně pokrájeným uzeným masem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.