Nádivka ze slepice
60 min.
Ingredience
- 1špetkaSůl
- 2kusyVejce slepičí
- 1lžícePetržel - nať
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaNové koření celé
- 1kusŽemle tuková
- 0,33litrMléko polotučné
- 0,5kusSlepice
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
517 kcal
Bílkoviny
66 g
Tuky
21 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
94 mg
Cukr
223 mg
Postup přípravy
- 1Uvařenou slepici vykostíme a maso umeleme.
- 2Housku namočíme do mléka, osolíme, přidáme koření, petrželku a maso. Přidáme ušlehaná vejce.
- 3Pečeme ve vymazané nádobě 30-40 minut.
- 4Podáváme teplé s dušenou zeleninou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.