Nadýchaná omeleta s mascarpone

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
528 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
47 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
515 mg
Cukr
861 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mascarpone smícháme s nasekanou pažitkou a vyšleháme do pěny.
  • 2
    V míse smícháme žloutky, smetanu, sůl a pepř, z bílků ušleháme tuhý sníh a metlou ho jemně vmícháme ke žloutkům. Na pánvi rozpustíme trochu másla, vlijeme vaječnou směs a opékáme 5 minut z jedné strany. Posypeme nastrouhaným čedarem a opatrně navršíme mascarpone s pažitkou. Omeletu přehneme a pečeme dalších 5 dozlatova. Přemístíme na talíř a posypeme parmezánem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.