Nakládaný hermelín

30 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
600 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
50 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
2 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hermelíny rozřízneme podélně napůl, vnitřky opatrně vydlabeme.
  • 2
    V misce je smícháme s máslem, nasekanými ořechy a česnekem a utřeme. Ochutíme solí a vzniklou pomazánkovou směsí naplníme hermelíny, zabalíme do alobalu a necháme alespon 3dny uležet v lednici.
  • 3
    Poté podáváme nakrájené na trojúhelníčky, dozdobené hroznovým vínem, případně čerstvými bylinkami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.