Nakládaný hermelín
20 min.
Ingredience
- 6stroužkůČesnek
- 3kusyPaprika červená
- 1decilitrOlej olivový extra panenský
- 3kusyCibule
- 8kusůChilli paprička zelená
- 20gramůKoření mexické
- 1litrOlej olivový
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaPepř černý mletý
- 720gramůSýr Hermelín (Camember, Encián)
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1213 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
126 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Papriky omyjeme a nakrájíme na tenké plátky, cibuli oloupeme, nakrájíme na tenká kolečka, česnek oloupeme a prolisujeme do misky, kam přidáme olej, sůl, pepř a vše promícháme. Hermelíny rozřízneme na 2 kolečka a potřeme každé kolečko česnekovou směsi. Na jednu půlku sýra položíme kolečko cibule, plátek papriky, posypeme kořením, přikryjeme druhou půlkou.
- 2Naplněné hermelíny naskládáme do uzavírací nádoby, kolík máme hermelínu, takový počet dáme do nádoby kulatých feferonek. Celé je zalijeme olejem, nádobu uzavřeme a necháme odležet, aby hermelíny změkly.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.