Nákyp s třešněmi

70 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
632 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
44 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
5 g
Cukr
27 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    80g másla smícháme s cukrem a žloutky a ušleháme do bělavé pěny.
  • 2
    Přidáme nastrouhanou kůru, koření a mandle.
  • 3
    Do směsi přimícháme strouhanku.
  • 4
    Bílky vyšleháme v tuhý sníh a vmícháme k těstu.
  • 5
    Zapékací formu vymažeme máslem a vysypeme moukou, těsto do ní nalijeme, povrch poklademe vypeckovanými třešněmi.
  • 6
    Pečeme ve vodní lázni 45 minut při teplotě 180°C.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.